Kokoskoekjes

Voor de verandering eens aan he bakken gegaan. Ik had nog een restje van 2 eiwitten.
De start van heerlijke kokoskoekjes.
Klik op de foto voor het recept.

Vol-au-vent maison Délices

Vidée, vol-au-vent of koninginnenhapje: een Vlaamse klassieker. Gemakkelijk om te maken, maar laat je niet verrassen, want de bereiding ervan vraagt wel wat tijd. Ik gebruik geen soepkip, maar een hoevekip voor een smaakvol eindresultaat. Klik op de foto voor het recept!

Oosterse bouillon met lengfilet

Een nieuw gerechtje met koriander en gember. Wie verzot is op een verfijnde soep en de aroma’s van de oosterse smaken zal dit vaste en zeker lusten.

De vis kan je zelf kiezen: zeeduivel, kabeljauw,… Ik koos voor lengfiliet. Het is een lekkere stevige vis. Het witte vlees bevat weinig tot geen graten. Leng is familie van de kabeljauw. 

Klik op de foto voor het recept.