Zomerse wraps met avocado, mango en kip
INGREDIËNTEN
- Wraps
- Sla
- 1 avocado
- 1 el limoensap
- 1 el korianderpoeder
- 1 mango
- 1 rode paprika
- 300 gr. kippenborstfilet
- olijfolie
- 1 el currypoeder
- 1 el paprikapoeder
- peper en zout
BEREIDING
- Kruid de kippenborstfilets met de curry- en paprikapoeder, peper en zout en bak deze aan in olijfolie.
- Zorg dat ze goed doorbakken zijn. Snij de kip in fijne reepjes en laat afkoelen.
- Snij de rode paprika en mango in kleine blokjes en zet even apart.
- Neem de rijpe avocado en pel deze in een schaaltje. Voeg hierbij wat peper en zout, limoensap en de koriander. Meng alles goed door elkaar.
- Zet ook een schaaltje klaar met de gewassen sla.
- Als de kip afgekoeld is kan je de wraps vullen: een laagje avocado, beetje sla, en afwerkt mat de paprika, mango en kip.
- Rol de wrap op en laat verder rusten in de koelkast.
SERVEERTIP
Een lekkere, gezonde lunch! Smakelijk!