Zomerse wraps met avocado, mango en kip

INGREDIËNTEN

  • Wraps
  • Sla
  • 1 avocado
  • 1 el limoensap
  • 1 el korianderpoeder
  • 1 mango
  • 1 rode paprika
  • 300 gr. kippenborstfilet
  • olijfolie
  • 1 el currypoeder
  • 1 el paprikapoeder
  • peper en zout

BEREIDING

  • Kruid de kippenborstfilets met de curry- en paprikapoeder, peper en zout en bak deze aan in olijfolie.
  • Zorg dat ze goed doorbakken zijn. Snij de kip in fijne reepjes en laat afkoelen.
  • Snij de rode paprika en mango in kleine blokjes en zet even apart.
  • Neem de rijpe avocado en pel deze in een schaaltje. Voeg hierbij wat peper en zout, limoensap en de koriander. Meng alles goed door elkaar.
  • Zet ook een schaaltje klaar met de gewassen sla.
  • Als de kip afgekoeld is kan je de wraps vullen: een laagje avocado, beetje sla, en afwerkt mat de paprika, mango en kip.
  • Rol de wrap op en laat verder rusten in de koelkast.

SERVEERTIP

Een lekkere, gezonde lunch! Smakelijk!