Vurige curry met scampi en zalm
INGREDIËNTEN
- 400 gr zalm
- 20tal scampi’s
- 150 gr. verse boontjes
- 2 rode paprika’s
- 1 doosje maïs
- 2 teentjes look
- 1 stengel vers citroengras
- verse koriander
- 1 peperoni
- limoen
- honing
- blik kokosmelk
- kokosolie
- currypoeder
- kurkuma
- curry pasta
BEREIDING
- Snij de paprika in grote stukken en was de boontjes.
- Stoof alle groenten samen aan in kokosolie.
- Voeg de versnipperde look, fijngehakt citroengras en koriander toe, samen met de currypasta en peperoni.
- Blus met het sap van een halve limoen en voeg het blik kokosmelk toe. Naar smaak kan je een eetlepel honing toevoegen.
- Kruid bij met currypoeder en kurkuma (voor de mooie gele kleur)
- Laat het geheel goed doorkoken.
- 5 minuutjes voor je serveert, voeg je de gepelde scampi en stukjes zalm toe. En als deze gaar zijn, kan je serveren.
SERVEERTIP
Lekker bij vers gekookte rijst.