Spaghetti carbonara met kalkoen

INGREDIËNTEN

Spaghetti Carbonara met kalkoen_A&D.JPG
  • 400 gr kalkoenreepjes

  • 4 eieren

  • 400 gr spaghetti

  • 250 ml room

  • 100 gr parmezaanse kaas

  • verse peterselie

  • 2 teentjes look

  • 1 sjalot

BEREIDING

  • Kook de pasta al dente.

  • Bak de kalkoenreepjes gaar, voeg sjalot en look toe.

  • Meng in een kom de room, eieren, kaas, fijngehakte look, peper en zout en klop het mengsel met een vork tot een min of meer gladde massa.

  • Giet de pasta in een vergiet af en doe hem in de warme pan terug.

  • Meng de kalkoen en het eimengsel onder de pasta.

  • Verwarm de pasta nu nog even heel kort (1 minuut) op een laag vuur en serveer het gerecht onmiddellijk.

SERVEERTIP

Werk af met verse peterselie