Sint-Jakobsnootjes met couscous van bloemkool en broccoli

INGREDIËNTEN

  • 6  à 7 Sint-Jacobsnootjes per persoon
  • 1/2 bloemkool
  • 1 broccoli
  • 50 gr. verse kervel
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  • Cutter de bloemkool, broccoli en look fijn met de keukenrobot tot een fijne couscous.
  • Hak de kervel fijn
  • Bak in olijfolie de bloemkool en broccoli gaar
  • Kruid af met peper en zout en voeg de fijn gehakte kervel toe.
  • Bak de sint-Jacobsvruchten aan en kruid met peper en zout.
  • Serveer wat kool'coucous' en schik hier de Sint-Jabobsnootjes op.
  • Werf af met enkele plukjes verse kervel

SERVEERTIP

Zeer lekker als hoofdgerecht (geserveerd met pastinaakfrietjes) of als voorgerechtje.
De volgende dag neem ik de overschot van de bloemkool en broccoli, samen met kalkoenreepjes, neem ik mee als lunch.