Surf and Turf op de BBQ,
spiesjes van scampi en chorizo

INGREDIËNTEN

Amuses&Délices Scampi bbq
  • scampi (3 stuks per persoon)
  • 1 rode peper 
  • 100 ml olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el harissa
  • verse rozemarijn 
  • 100 g fijne sneetjes chorizo
  • 1 zak veldsla

BEREIDING

  • Maak de scampi's proper
  • Neem de paprika's en snij 2 blokjes per persoon.
  • De rest van de paprika mag in de blender, samen met de look, harissa en rozemarijn.
    Voeg de olijfolie toe en mix tot een gladde massa.
  • Maak spiesjes van een scampi, een stukje paprika en een sneetje chorizo.
  • Leg alle spiesjes in een schaal en giet de marinade erover.

SERVEERTIP

Serveer op een bedje van veldsla, gedresseerd met olijfolie en peper en zout.
Lepel een beetje extra saus over het spiesje.