Frisse salade met koriander

INGREDIËNTEN

  • rucola, jonge sla, veldsla
  • geraspte parmezaan
  • pijnboompitjes
  • zongedroogde tomaatjes
  • peterselie
  • koriander
  • 2 eetlepels limoensap
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel mosterd

BEREIDING

  • Spoel de sla grondig en laat goed uitdruppen en meng deze luchtig onder elkaar
  • Voeg in een kommetje apart samen: olijfolie, honing, mosterd en limoensap en meng er de fijngehakte koriander en peterselie onder.
  • De vinaigrette goed mengen.
  • Meng de vinaigrette onder de rucola.
  • Rooster de pijnboompitten en voeg deze samen met de zongedroogde tomaatjes toe aan de salade.
  • Werk af met geraste parmezaan.

SERVEERTIP

Heerlijke salade bij een heerlijke gegrilde entrecote.