Parelcouscous met frisse kruiden, granaatappel en feta
INGREDIËNTEN
Parelcouscous
Groene linzen
12-tal kerstomaatjes
1 groene paprika
1 groentebouillonblokje
1 teentje look
Olijfolie
½ granaatappel
2 el walnoten
Groene kruiden zoals verse munt, basilicum, platte peterselie, …
Sap van een ½ limoen
Feta
Peper en zout
BEREIDING
Kook de linzen en parelcouscous klaar volgens de richtlijnen op de verpakking. Ik heb de parelcouscous en linzen gekookt in water met een groentebouillonblokje en met een teentje look (gepeld en geplet)
Giet af en laat even afkoelen. Verwijder de look.
Voeg alle ingrediënten samen: parelcouscous, linzen, kerstomaatjes, groene paprika en granaatappel.
Besprenkel met olijfolie, limoensap en kruid af met peper en zout.
Meng en werk af met de feta, verse kruiden en gehakte walnoten.
SERVEERTIP
Hou nog even fris in de frigo, zodat de smaken zich goed kunnen mengen.