Kalfsballetjes met spruitjes

INGREDIËNTEN

Kalfsballetjes en spruitjes_A&D2.jpg
  • 600 g kalfsgehakt

  • 1 handvol basilicum

  • 1 el gerookte paprikapoeder

  • 1 teentje knoflook

  • 1 zakjes diepvries spruitjes

  • 200 g diepvrieserwten

  • geraspte Parmezan

  • peper en zout

  • olijfolie

BEREIDING

  • Versnipper de look en hak de basilicum fijn.

  • Meng alles onder het gehakt en kruid met gerookte paprikapoeder, peper en een beetje zout.

  • Rol balletjes van het gehakt en bak deze bruin in olijfolie.

  • Stoom ondertussen de spruitjes gaar in de microgolfoven.

  • Neem een ruimen ovenschaal en schik hierin de gebakken gahektballetjes, spruitjes en diepvrieserwten.

  • Werk af met de geraspte Parmezan.

SERVEERTIP

Zet nog een 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180°C.