Gehaktballetjes met broccoli en mozzarella

INGREDIËNTEN

Kippengehaktballetjes met broccoli_A&D2.jpg
  • 600 g kippengehakt

  • 1 handvol koriander

  • 1 el currypoeder

  • 1 teentje knoflook

  • 2 kleine broccoli's

  • 200 g diepvrieserwten

  • geraspte mozzerella

  • peper en zout

  • olijfolie

BEREIDING

  • Versnipper de look en hak de koriander fijn.

  • Meng alles onder het gehakt en kruid met currypoeder, peper en een beetje zout.

  • Rol balletjes van het gehakt en bak deze bruin in olijfolie.

  • Stoom ondertussen de broccoli gaar in de microgolfoven.

  • Neem een ruime ovenschaal en schik hierin de gebakken gehaktballetjes, broccoli en diepvrieserwten.

  • Werk af met de geraspte mozzarella.

SERVEERTIP

Zet nog een 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180°C.