Coquilles met een frisse crème van erwten en munt

INGREDIËNTEN

Coquilles sint-jacobsnootje munt erwten
  • Sint-Jakobsvruchten (1 stuk per persoon)
  • 400 g diepvries erwtjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el. zachte kerrie-poeder
  • verse curry
  • olijfolie
  • verse muntblaadjes
  • peper en zout

BEREIDING

  • Kook de erwtjes gaar in licht gezouten water en kook een takje verse curry en de look mee.
  • Giet alles af, voeg de muntblaadjes en curry-poeder toe en pureer heel fijn. Voeg voor de smeuïgheid een scheutje olijfolie toe.
  • Breng de crème op smaak met peper en zout.
  • Laat de puree afkoelen in de koelkast.
  • Kruid de coquilles en bak ze op de BBQ. 

SERVEERTIP

Verdeel de afgekoelde crème over kleine schaaltjes en leg hierop de coquille. 
Serveer als hapje bij de BBQ.