Gegrilde coquilles met citroenboter
INGREDIËNTEN
- verse coquilles
- 100 gr gepelde garnalen
- 200 gr snijbonen
- 1 rode paprika
- gemengde sla
- platte peterselie
- dille
- 1 el oestersaus
- 100 gr. ongezouten hoeveboter
- 1 citroen
- peper en zout
BEREIDING
- Was de citroen en rasp de schil van de citroen. Roer zeste door de boter. Snij de helft van de peterselie heel fijn en meng door de citroenboter. Zet in de koelkast om op te stijven.
- Snij de bonen in fijne reepje en de paprika in kleine blokjes.
- Wok de snijbonen 2 min. en voeg daarna de paprika toe. Werk af met oestersaus. Laat afkoelen.
- Pluk de dille en verdeel de dille en de rest van de blaadjes peterselie erover. Pers de citroenhelft uit. Besprenkel de groenten met het sap.
- Kruid de cocquiles met peper en zout. En bak deze op de BBQ.
- Serveer de afgekoelde paprika en boontjes op een bedje van gemengde sla.
- Verdeel de garnalen erover.
- Plaats hierop de coquilles en werk af met een sneetje citroenboter.
SERVEERTIP
Serveer met verse ciabatta.