Tzatziki, als frisse dip, bij een stukje gegrild vlees of in een zomerse salade. Zelf tzatziki maken is makkelijk, zo gedaan en vooral super lekker. Door het sap van een citroen en gesnipperde munt toe te voegen, krijg je een heerlijke frisse dip voor op een pitabroodje of stukje geroosterd Turks brood. Klik op de foto voor het recept.
Zuiderse groenten met gegrilde tonijn
Klaar voor de barbecue of grill: kies voor een lekker stukje vis: een heerlijke zuiderse groenteschotel geserveerd met een gegrild stukje tonijn.
Gegrilde tonijn heb ik liefst nog ‘bleu’ binnenin. Klik op de foto voor het recept.
Mosselen met Ricard
Ricard past perfect bij de smaak van de mosselen. Geserveerd met verse frietjes: Uiteraard geen French fries, wel echte schatjes van patatjes: Belgische frietjes.
Als Ricard je favoriete aperitiefje is... Klik op de foto voor het recept.