Pasta geitenkaas met oesterzwammen

Staycation - Italië

Ontdek dit veggie-toppertje uit Italië. De oesterzwam is heerlijk in roomsauzen bij pasta’s, vooral in combinatie met geitenkaas en look. Geniet van een bordje pastaplezier, gebakken oesterzwammen en geitenkaas. Klik op de foto voor het recept

Citytrip naar Portugal...

STAYCATION - Portugal
Voordat voor ons de vakantie echt start, maken we al een kleine uitstap naar Portugal. ‘Arroz de almejas‘ is een rijstschotel met venusschelpen, een gerecht uit de Portugese keuken. Het doet denken aan Paella. Je gebruikt dezelfde type rijst, maar dan met meer vocht waardoor je een saus krijgt. 1 ding is zeker, het brengt het vakantiegevoel direct aan tafel. Klik op de foto voor het recept

Chili con carne

Comfortfood, makkelijk te bereiden en superlekker. Een topper uit de Tex-Mex-keuken (Texaans-Mexicaans). De bereiding is heel eenvoudig. Maar reken voldoende tijd om de stoofpot te laten sudderen, het resultaat wordt er alleen maar beter op. Klik op de foto voor het recept!